Είμαι η Mistress Μαγδαληνή


mistress bdsm

Φίλα τα πόδια Μου... Αυτά μπορείς να φτάσεις απόψε. Και εγώ θα πάρω το κεφάλι σου στα χέρια μου να γαληνέψεις. Θα σε ευλογήσω απόψε με γαλήνη επειδή σε αγαπώ! Απόψε και για πάντα! Ακούς? Είμαι MISTRESS. Δεν είπα σε κανένα ότι είμαι ένα τέρας ή μια δυνάστης. Δεν είπα ούτε ότι είμαι σκληρή, απρόσιτη ή απάνθρωπη. Είμαι MISTRESS, όμως δεν είμαι κρύα, κακιασμένη και κακόπιστη σοβινίστρια, που φροντίζει για λίγα γύρω της και που σέβεται ακόμα λιγότερο τους άντρες στη ζωή της. Σαν MISTRESS που είμαι, σέβομαι τον αγαπημένο μου σκλάβο γιατί συνειδητοποιώ ότι χωρίς αυτόν δεν υπάρχω. Χωρίς αυτόν είμαι σαν ένας γρίφος σε αποσύνθεση. Μαζί με αυτόν είμαστε ένα σύνολο, μια γροθιά.

Ναι είμαι MISTRESS και σε όλους μπορώ να φωνάξω ότι αυτός ο σκλάβος είναι το πιο αγαπημένο και πολύτιμο πετράδι μου, το πιο σπάνιο από τους πιο ακριβούς θησαυρούς, ακόμα και αυτών που δεν γνωρίζω. Ο σκλάβος μου ανήκει σε μένα, είναι η ευθύνη μου, το πρωταρχικό ενδιαφέρον μου και το κόσμημα μου. Είμαι MISTRESS και έχω κερδίσει τον σεβασμό του. Αναμένω από αυτόν την υπακοή του. Από τον σκλάβο μου, απολαμβάνω τους γλυκούς καρπούς της υποταγής του. Αυτό είναι ένα γεγονός και δεν είναι ιστορία. Η ύπαρξη του ολόκληρη είναι ένα δώρο που έχει παραχωρήσει σε μένα και η υποταγή του είναι ένα γλυκό φρούτο. Βλέπετε, είμαι MISTRESS, και ζω στον παράδοξο αυτό κόσμο που αποκαλούμε όλοι «ζωή». Μπροστά σε αυτό το δώρο ζωής, είμαι ταπεινή και αυτό είναι τιμή μου.

Αναζητώ σκλάβους να με υπηρετήσουν


Είναι ένα δώρο για μένα για να το μεταχειριστώ με προσοχή, σεβασμό, και κατανόηση. Είναι ένα δώρο πολύ πιο εύθραυστο από μια πορσελάνινη κούκλα. Είναι ένα δώρο που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγοραστεί. Είναι επίσης ένα δώρο που πρέπει να κερδίσω και μετά να διατηρήσω. Και έτσι βλέπετε, την παραδοξολογία της ζωής, για να είμαι MISTRESS. Με τον πολύτιμο σκλάβο μου μοιράζομαι πολλά από κοινού. Προσπαθούμε να ενεργούμε από κοινού. Αγγίζουμε την καρδιά ο ένας του άλλου με μια αίσθηση του τι θέλουμε και χρειαζόμαστε οι δύο μας, ανάλογα με τις ανάγκες μας και δυστυχώς αυτός ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποτέ. Ακόμα και όταν είμαστε χωριστά, αισθάνομαι την παρουσία του και αυτός την δική μου. Όταν είναι κοντά μου, αισθάνομαι ότι η αίσθηση αυτή θα ερχόταν μόνο την προσμονή μιας νέας αγάπης. Είμαι MISTRESS και αυτό με γεμίζει και με ολοκληρώνει. Με την κάθε ημέρα που περνάει, η σχέση αυτή γίνετε όλο και πιο όμορφη, πιο δυνατή.

Όταν είναι γονατιστός μπροστά μου…ριγώ, όταν με αγγίζει…λειώνω, και όταν ενώνεται η σάρκα μας…αισθάνομαι τη δύναμη εκατομμυρίων ήλιων μέσα μου. Τρέφομαι από την κάθε του κίνηση και όταν του απευθύνομαι αυτός παραδίδεται ακλόνητος. Στην σκέψη του ότι η ένωση μαζί μας είναι απίθανο να συμβεί και τόσο πολύ σπάνια, που προκαλεί τη δυσπιστία στις αμφιβολίες του πεπρωμένου μας. Υποτάσσετε σε μένα από την ακραία δύναμη του και όχι από την αδυναμία του και αυτό είναι που με συγκινεί. Δέχομαι αβίαστα το ρόλο της Κυρίας και της εκπαιδεύτριας του, με όλες τις ευθύνες που εμπεριέχουν τέτοιοι ρόλοι. Έχει επέλθει σε μένα η διάλυση του μύθου και η απόρριψη των παλαιών ηθών της πίστης. Η δολοπλοκία όσων θα ήθελαν να με απομακρύνουν από αυτόν και όσων ακόμα προσπαθούν να πετύχουν την διάλυση αυτής της σχέσης, με απωθεί αφάνταστα. Τα θέματα που αφορούν την καρδιά, είναι ίσως τα πιο αόριστα όλων των προσπαθειών. Ο πολύτιμος σκλάβος μου και εγώ, είμαστε τόσο ισχυροί, τόσο ασύλληπτοι, τόσο αόριστα ανεξήγητοι, τόσο συχνά επίπονοι, τόσο συχνά χαρούμενοι αλλά είμαστε και γεμάτοι, καλυμμένοι και προστατευμένοι από ένα αόρατο ιστό συγκινήσεων.


Έλα να γνωριστούμε στο Dungeon μου


Η αγάπη μας είναι σαν ένα υγρό που γεμίζει το κιβώτιο του κόσμου και που παίρνει πρόθυμα και αβίαστα τη μορφή του μόνο από αυτό. Γνωρίζουμε ότι ακόμη και η μικρότερη τρύπα στο κιβώτιο της αγάπη μας, σημαίνει ότι αυτό μπορεί να χυθεί πολύ εύκολα. Είμαι MISTRESS και γνωρίζω ότι το κιβώτιο μας γεμίζει με τις συγκινήσεις που ζούμε έντονα. Είναι ο σκλάβος μου και η ένωσή μας είναι ένα από αυτά που θα πάλευα για το θάνατο που αυτή υπερασπίζετε. Είναι ένας πλέγμα της άνεσης, του σεβασμού, της εμπιστοσύνης, του γέλιου, της φιλίας, της σφοδρής επιθυμίας, και της κατανόησης. Ναι, είμαι MISTRESS, και ναι, κοντοστέκομαι και λαχταρώ να πω το "Σ' Αγαπώ", επειδή φόβος με πιάνει με τις λέξεις. Χλευάζω αυτούς που θα προσπαθήσουν να το εξηγήσουν, και γελώ με εκείνους που αμφιβάλλουν και δυσπιστούν, στην ύπαρξή της αγάπης μεταξύ μιας Κυρίαρχης και ενός υποτακτικού. Ε Ναι, είμαι MISTRESS και αυτός είναι ο κόσμος μου. Είμαι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους.

Είμαι συμπονετική αλλά μπορώ ταυτόχρονα να είμαι και πολύ αυστηρή. Μπορώ να είμαι ευγενική, μπορώ ακόμα και να κλάψω, ή και να πληγωθώ, να φωνάξω, και να χαμογελώ. Χρειάζομαι και απαιτώ. Με έχει εκπαιδεύσει η ίδια η "ΜΙSTRESS ΖΩΗ". Έχω πετύχει σε πολλά και σε άλλα τόσα έχω αποτύχει. Είμαι δημιουργική και λατρεύω τη ζωή. Είμαι μια φίλη, μια αδελφή, μια κόρη, μια μητέρα, μια σύντροφος και είμαι ΠΑΝΤΑ MISTRESS!!! Σε περιμένω στα ροζ τηλέφωνο μου για ερωτικό chat και τηλεφωνικά παιχνίδια πόθου και ηδονής....

Differentloving.info

BDSM Dungeon για σεξουαλικά παιχνίδια -Επικοινωνία στο: [email protected]